|
|
|
|
|
Ahvenet, 10 annosta,
150 g annos |
|
|
|
noin 150 g
ahvenfileetä/ruokailija
ruisjauhoja
suolaa ja hyppysellinen valkopippuria
voita paistamiseen |
Valmista ahvenfileet
kääntelemällä niitä suolalla ja pippurilla maustetuissa ruisjauhoissa.
Sulata pannulla voi ja paista muutama filee kerrallaan kauniin
kullankeltaiseksi molemmin puolin. |
|
|
|
|
Mustaherukkakastike, 10
annosta, ¾ dl annos |
|
|
400 g (7 dl)
mustaherukoita
5 dl vettä
150 g voita
1 rkl Maizenaa
5 rkl sokeria
¾ tl suolaa
½ tl mustapippuria |
Keitä mustaherukoita
vedessä, kunnes ne ovat rikkoutuneet. Kaada neste siivilän läpi
kulhoon ja purista mustaherukat nesteeseen, kunnes siivilässä on
jäljellä enää kuivahkoa massaa.
Kuumenna mustaherukkaliemi uudelleen liedellä. Vatkaa joukkoon voi
pienissä erissä. Sekoita Maizena ja 2 rkl vettä ja suurusta kastike.
Kiehauta. Lisää sokeri, suola sekä mustapippuri. |
|
|