|
|
|
|
|
Hauki, 10 annosta, 150 g annos |
|
|
|
1,5 kg haukifilettä
2 tl suolaa
150 g voita
100 g silputtua sipulia |
Poista haukifileestä ruodot. Leikkaa
file annospaloiksi ja mausta suolalla.
Sulata voi pannulla. Lisää hienonnettu sipuli.
Lisää kalapalat ja paista miedolla lämmöllä molemmin puolin, valele
kalapaloja voilla. |
|
|
|
|
Ruohosipulikastike |
|
|
|
7 dl
ruokakermaa
2 dl kalalientä
100 g fenkolia
2 dl hienonnettua ruohosipulia
1 tl suolaa
½ tl valkopippuria |
Hienonna
ruohosipulit. Kiehauta kalaliemi ja kerma kasarissa, lisää fenkoli
suikaleina. Anna kiehua kokoon noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja
pippurilla ja sekoita joukkoon ruohosipulisilppu.
|
|
|
|
|
Laita tarjolle lautaselle paistettu
hauki ja kastike. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita. |
|
|