|
|
|
|
|
Made, 10 annosta, 150 g
annos |
|
|
|
1 ½ kg madefilettä
suolaa ja valkopippuria
paistamiseen
voita
Maustetahna:
50 g voita
1 tl suolaa
1 dl ruohosipulisilppua
1 dl persiljasilppua |
Nypi madefileestä pois
sormiin tuntuvat ruodot. Ripottele pinnalle hiukan suolaa ja
valkopippuria. Sekoita maustetahnan aineet keskenään. Rullaa madefile
rullaksi. Kiinnitä cocktailtikuilla.
Paista fileekiekkoja molemmin puolin voissa hetki. Laita ne
uunivuokaan ja päälle maustetahna. Kypsennä 175 asteessa noin 5
minuuttia.
|
|
|
|
|
Juuresmosaiikki, 10
annosta, 120 g annos |
|
|
400 g kuorittua
palsternakkaa
400 g kuorittua porkkanaa
300 g kuorittua lanttua
100 g sipulia
3 rkl öljyä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 rkl siirappia
1 rkl timjamia |
Kuutioi kuoritut
juurekset. Kuullota juureksia öljyssä kasarissa. Hauduta kannen alla
kunnes ne kypsyvät. Juurekset saavat jäädä napakoiksi. Mausta.
|
|
|
Poista madekiekoista
cocktailtikut. Laita madekiekot tarjolle juuresmosaiikin päälle.
Valuta päälle sulanutta maustetahnaa. |
|
|