KUHAMAA - Pirkanmaalaisia lähikalaruokia - Pihlajanmarjahyytelöllä terävöitettyä Visuveden savulahnaa
 

 Pihlajanmarjahyytelöllä terävöitettyä
Visuveden savulahnaa

 
Kuva: Petri Kivinen
 
10 annosta, 50 g annos
   
500 g savulahnaa (ruodotonta)
70 g ranskankermaa
2-3 rkl pihlajanmarjahyytelöä
¼ tl rouhittua mustapippuria
(suolaa)
 
Hienonna savulahna, perkaa ruodot pois. Sekoita savulahnan joukkoon ranskankerma ja pihlajanmarjahyytelö. Mausta ripauksella mustapippuria. Jos haluat notkeampaa, lisää hiukan ranskankermaa tai maitoa.
 
 
Tarjoa alkupalana pursotettuna leivälle, salaatinlehdelle tai mustaherukanlehdelle. Sopii myös uuniperunan täytteeksi tai uusien perunoiden kera tarjottavaksi.
 
 
Alkuruoat: Kuha Hauki Ahven Siika Muikku Made Lahna Särki Toutain Täplärapu
Pääruoat: Kuha Hauki Ahven Siika Muikku Made Lahna Särki Toutain Täplärapu