KUHAMAA - Kalastusoppaat - Kalastus- ja luonto-ohjelmapalvelut

 

Pirkanmaa

Rautavesi

Kalastus- ja luonto-ohjelmapalvelut

 

 

Kalastusohjelmapalvelut Happonen
Juha Happonen
Harjunpäänkatu 167, 35990 KOLHO

Puh. 0400-547 098, 044-362 2563
happonen.juha@gmail.com
www.juhahapponen.fi
   
Ammattimaista opastusta heitto- ja vetouistellen Vilppureitin kuuluisilla hauki- ja kuhavesillä. Isot keikat tehdään 22DLX katamaraanilautalla. Uusi Tracker V-175 myös käytettävissä. Erityisesti jigikalastusretket. Ohjattuja koskikalastusretkiä lähialueen koskille, mm. Vilppulankoskelle sisältäen kaikki tarvittavat palvelut. Olen suorittanut virallisen kalastusoppaan ammattitutkinnon opetushallituksen hyväksymänä. Palvelukielet: suomi, englanti ja venäjä.

 

Kuva: Juha Happonen
 
   
   
 

[sivun alkuun]

Retu-Retket Outdoor Travels
Reima Aronen
Paavolantie 143
35700 VILPPULA
Puh. 0400-757 997
retu@returetket.fi

www.returetket.fi
   
Retu-Retket Outdoor Travels palvelee teitä Koillis-Pirkanmaalla toimipaikkanaan Vilppula monipuolisine kalavesineen. Vetouistelua, heittokalastusta järvillä ja koskilla, pilkintää ja raippaongintaa saalislajeina hauki, kuha, taimen ja ahven. Saaliin ruoaksi valmistaminen järjestettävissä. Vene-, väline- ja varustevuokrausta sekä erilaisia luontoaktiviteetteja, kuten melonta, lumikenkäily, metsästys, kirkkovenesoutu ja tehtäväradat. Tarvittaessa hoidamme majoitus-, ruokailu- ja kuljetuspalveluiden varaukset. Kysy edullinen pakettitarjous palveluista. Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi.
   
 

Kuva: Retu-Retket

[sivun alkuun]

   
   
Haukkamaa Adventures
Petri Ristiniemi
Haukkamaantie 93, 34600 Ruovesi
Puh. 044-510 8765
haukkamaa@gmail.com
www.haukkamaa-adventures.fi
   

Opastetut tyky- ja tyhy-päivät, retket Pirkanmaalla mm. Helvetinjärven kansallispuistoon, Siikanevalle. Kalastusohjelmapalvelut ympäri Suomen. Fatbike- ja kanoottiretket, välinevuokraus: teltat, retkeilyvälineet, lumikengät, fatbike, kalastusvälineet ym. Maastoruokailut, pitopalvelu. Kuljetukset 9-56 hengen busseilla. Kaikki samassa paketissa! Palvelukielet: suomi ja englanti.

   
 

Kuva: Haukkamaa Adventures

[sivun alkuun]

 

   
JR-Fishing
Jukka Ruotsalainen
Kuorannantie 352, 34260 TERÄLAHTI
Puh. 0400-663 511
jukka@jr-fishing.fi
www.jr-fishing.fi
   

JR-Fishing ja Jukka Ruotsalainen toivottavat juuri sinut tervetulleeksi Pirkanmaan vesille liikkumaan ja erityisesti kalastamaan. Tarjoamme erilaisia ohjelmapalveluja sekä yrityksille että yksityisille, jotka haluavat kalastaa tai liikkua vaikkapa Näsijärven aalloilla. Tutustu tarjontaamme Ohjelmapalvelut-valikossa ja pyydä ennen kaikkea keikkakohtainen tarjous! Kireitä siimoja! Palvelukielet: suomi ja englanti.

   
 

   
   
Fiex Oy – Fishing & Experiences

Puh. 044-245 0548
info@fiex.fi

www.fiex.fi/
www.facebook.com/Fishingandexperiences/
www.instagram.com/fiex_oy/

   
Kalastus- ja luontoretket esteettömästi ja turvallisesti.Koe kalastuksen vapauttava hurma! Veneilykautena käytössä on turvallinen katamaraanirunkoinen vene. Vakaan pohjarakenteen ansiosta veneessä voi liikkua vapaasti kalastuksen aikana, mikä mahdollistaa ”360°-kalastuksen”. Esteetön kulku veneeseen sekä CE-merkitty kiinnitys pyörätuolille takaavat turvallisen veneilyelämyksen.Kokeneiden oppaiden johdolla elämyksellisiä hetkiä: Liikuntarajoitteisille, erityisryhmille, yrityksille Tyky-päivän ohjelmaa, kokeneille harrastajille, innokkaille aloittelijoille, luontomatkailijoille. Veneessä ryhmän koko max 7 hlöä. Kalastusvälineet sisältyvät retken hintaan. Toiveiden mukaan järjestämme myös ruokailu-, majoitus-, sauna- ja kuljetuspalvelut. Kysy lisää talvikalastusmahdollisuuksista ja retkistä muualle Suomeen! Palvelukielet suomi ja englanti.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
KP Fishing Oy
  Kalle Paavola
Telkontie 4, 39230 Osara
Puh. 040-520 1913
kalle@kpfishing.fi

www.kpfishing.fi
www.villasikuri.fi/
   
  KP Fishing Oy tarjoaa vankalla ammattitaidolla laadukkaita kalastusmatkoja ja -kursseja Suomen järvi- ja merialueella. Tarjoamme myös laadukkaita majoitus-, kokous- ja cateringpalveluita Kyrösjärven rannalta. Oppaana toimii Kalle Paavola. Palvelukielet: suomi ja englanti.
   
   
 

[sivun alkuun]

   
   
JPH Fishing & Outdoor

Jan Peter Holm
Loikarintie 20, 39120 Mahnala
Puh. 040-583 7487
peter@jphfishing.com

www.jphfishing.com

   

JPH fishing järjestää kalastusmatkoja Pirkanmaalla hyvällä asenteella! Järvellä liikumme hyvin varustellulla Finval 555 Fishpro veneellä ja esteettömällä Tracker Bass Buggy 18 kalastuslautalla. Hyvien yhteistyökumppanien avulla kauttamme saunat, ruokailut ja muut aktiviteetit järvellä sekä luonnossa, myös suuremmat ryhmät. Palvelukielet suomi, englanti ja välttävä venäjä.

   
 

[sivun alkuun]

   
   
Vaparetket
Mikko Ollila
Sastamalan kirkon tie 111, 38210 Sastamala
Puh. 0400-797 745
mikko.ollila@kopteri.net

www.vaparetket.fi
   
Vaparetket on Pirkanmaalla, Sastamalassa toimiva kalastusohjelmapalveluita tarjoava yritys, jonka pääasiallisena toiminta-alueena on Rauta-, Kulo- ja Liekovesi. Kalastusohjelmatarjontaamme kuuluu kaikki vapavälinein tapahtuva kalastus ympärivuotisesti. Palveluihimme kuuluvat myös maastoruokailut, oheisohjelmat ja kokousjärjestelyt. Kanssamme on mahdollista järjestää myös isommat kalastustapahtumat. Tervetuloa ja Kireitä siimoja toivottaen Vaparetket. Palvelukielet suomi, ruotsi, englanti ja välttävä venäjä.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
Sport Anglers Finland
Toni Pohjolainen
Sumatie 15, 37630 Valkeakoski
Puh. 040-510 2246
toni@sportanglers.fi
www.sportanglers.fi
   
Sport Anglers Finland on suomalaisen kalastuksen huipputiimi, joka järjestää yrityksellesi ja asiakkaillesi täyden palvelun kalastusreissuja juuri sinne mihin sinä haluat. Pääoppaana reissuilla toimii kalastusopas Toni Pohjalainen, joka on jo vuosia kiertänyt ympäri Suomea kartoittaen uusia alueita ja opastaen asiakkaita myös heidän kotivesillään. Tuhannet järvitunnit yhdistettynä huippuelektroniikan hyödyntämiseen takaavat sinulle laadukkaan kalastuskokemuksen upeissa järvimaisemissa. Rautainen ammattitaito huippukalustolla takaa aina turvallisen kalastusmatkan Tonin kyydissä. Pystymme järjestämään reissut myös suurille ryhmille sekä järjestämme tarvittaessa majoituksesta lähtien kaiken. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! Palvelukielet suomi ja englanti.
   
 

 

 

   
 

[sivun alkuun]

Fantasy Fishing
Kalastusohjelmapalvelut Otto Blomqvist
Tommolantie 1, 36600 Pälkäne
Puh. 050-522 7378
info@fantasyfishingfinland.com
www.fantasyfishingfinland.com
www.facebook.com/fantasyfishingfinland
www.instagram.com/fantasy_fishing_finland 
   
Fantasy Fishing on suomalainen kalastusohjelmapalveluihin ja käsintehtyihin perhoihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kalastusaktiviteetteja ja sen oheispalveluja yrityksille ja yksityisille henkilöille.
Erikoisosaamistamme on kasvatuksellisten kalastusaktiviteettien järjestäminen lapsille ja nuorille sekä erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tämän mahdollistaa vain vahva ammattitaito sekä vuosien työkokemus edellä mainittujen kohderyhmien kanssa. Toimimme Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, mutta tulemme mielellämme myös lähemmäksi teitä. Opas on koulutukseltaan ammattitutkinnon suorittanut kalastusopas, yhteisöpedagogi (AMK) ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Palvelukielet: suomi ja englanti.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
 
   
  Takaisin kalastusoppaiden pääsivulle