KUHAMAA - Kalastusoppaat - Kalastus- ja luonto-ohjelmapalvelut

 

Pirkanmaa

Rautavesi

Kalastus- ja luonto-ohjelmapalvelut

 

 

Kalastusohjelmapalvelut Happonen
Juha Happonen
Harjunpäänkatu 167, 35990 KOLHO

Puh. 0400-547 098, 044-362 2563
happonen.juha@gmail.com
www.happonen.info
   
Ammattimaista opastusta heitto- ja vetouistellen Vilppureitin kuuluisilla hauki- ja kuhavesillä. Isot keikat tehdään 22DLX katamaraanilautalla. Erityisesti jigikalastusretket. Ohjattuja koskikalastusretkiä lähialueen koskille, mm. Vilppulankoskelle sisältäen kaikki tarvittavat palvelut. Olen suorittanut virallisen kalastusoppaan ammattitutkinnon opetushallituksen hyväksymänä. Palvelukielet: suomi, englanti ja venäjä.

 

Kuva: Juha Happonen
 
   
   
 

[sivun alkuun]

Retu-Retket Outdoor Travels
Reima Aronen
Paavolantie 143
35700 VILPPULA
Puh. 0400-757 997
retu@returetket.fi

www.returetket.fi
   
Retu-Retket Outdoor Travels palvelee teitä Koillis-Pirkanmaalla toimipaikkanaan Vilppula monipuolisine kalavesineen. Vetouistelua, heittokalastusta järvillä ja koskilla, pilkintää ja raippaongintaa saalislajeina hauki, kuha, taimen ja ahven. Saaliin ruoaksi valmistaminen järjestettävissä. Vene-, väline- ja varustevuokrausta sekä erilaisia luontoaktiviteetteja, kuten melonta, lumikenkäily, metsästys, kirkkovenesoutu ja tehtäväradat. Tarvittaessa hoidamme majoitus-, ruokailu- ja kuljetuspalveluiden varaukset. Kysy edullinen pakettitarjous palveluista. Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi.
   
 

Kuva: Retu-Retket

[sivun alkuun]

 

   
JR-Fishing
Jukka Ruotsalainen
Kuorannantie 352, 34260 TERÄLAHTI
Puh. 0400-663 511
jukka@jr-fishing.fi
www.jr-fishing.fi
   

JR-Fishing ja Jukka Ruotsalainen toivottavat juuri sinut tervetulleeksi Pirkanmaan vesille liikkumaan ja erityisesti kalastamaan. Tarjoamme erilaisia ohjelmapalveluja sekä yrityksille että yksityisille, jotka haluavat kalastaa tai liikkua vaikkapa Näsijärven aalloilla. Tutustu tarjontaamme Ohjelmapalvelut-valikossa ja pyydä ennen kaikkea keikkakohtainen tarjous! Kireitä siimoja! Palvelukielet: suomi ja englanti.

   
 

[sivun alkuun]

   
   
Pro kalastus
Kalle Paavola
Hiiroistentie 28, 39310 VILJAKKALA
Puh. 040-520 1913
kalle@prokalastus.fi
www.prokalastus.fi
   

Pro kalastus järjestää laadukkaita kalastusmatkoja ja kursseja jigikalastuksen, vetouistelun ja heittokalastuksen merkeissä. Toimialueena Pirkanmaan järvet, merialueella Uusikaupunki-Upinniemi välinen merialue. Veneenä erikoisvarusteltu Buster XL Pro Series avovene varustettuna huippuluokan kalastusvälineillä. Hyvien yhteistyökumppaneiden ansiosta pystymme tarjoamaan huippuluokan majoitus-, sauna- ja kokoustilat. Palvelukielet: suomi ja englanti.

   
 

Kuva: Pro kalastus

[sivun alkuun]

   
   
JPH Fishing & Outdoor

Jan Peter Holm
Loikarintie 20, 39120 Mahnala
Puh. 040-583 7487
peter_holm@kolumbus.fi

www.jphfishing.com

   
Opastettuja kalastusretkiä sekä lautta-ajeluita Tampereen lähialueilla ja aivan Tampereen keskustasta. Kalastusmuotoina jigaus eri muodoissaan, uistelu, heittokalastus ja pilkintä. Järvellä liikumme Tracker Bass Buggy 18 kalastuslautalla, johon mukaan pääsevät myös liikuntarajoitteiset asiakkaamme! Vesialueina: Kulovesi, Rautavesi, Miharin vesistö Hämeenkyrössä ja Näsijärvi. Palvelukielet: suomi, englanti ja venäjä.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
Vaparetket
  Mikko Ollila
Sastamalan kirkon tie 111, 38210 SASTAMALA
Puh. 0400-797 745
mikko.ollila@kopteri.net

www.vaparetket.fi
   
  Vaparetket on Pirkanmaalla, Sastamalassa toimiva kalastusohjelmapalveluita tarjoava yritys, jonka pääasiallisena toiminta-alueena on Rauta-, Kulo- ja Liekovesi. Kalastusohjelmatarjontaamme kuuluu kaikki vapavälinein tapahtuva kalastus ympärivuotisesti. Palveluihimme kuuluvat myös maastoruokailut, oheisohjelmat ja kokousjärjestelyt sekä yhteistyökumppaniemme tarjoamat erilaiset majoitus ja saunavaihtoehdot. Kanssamme on mahdollista järjestää myös isommat kalastustapahtumat. Tervetuloa ja Kireitä siimoja toivottaen Vaparetket.
Palvelukielet suomi, ruotsi, englanti ja välttävä venäjä.
   
   
 

[sivun alkuun]

   
   
Pirkanmaan luonto- ja kalastuslomat
Sampsa Liimola
Petriläntie 9, 34110 LAKIALA
Puh. 050-530 8903
sampsa.liimola@gmail.com
   

Järjestämme luonto- ja kalastusretket eräruokailuineen. Veto- ja heittouisteluretket Tampereen ympäristössä Jeanneau Merry Fisher 570 -veneellä, jossa 6 asiakaspaikkaa. Koskikalastusta Tammerkoskella ja Kuokkalankoskella. Eräruokakurssit ja talvikalastusretket. Elämykselliset iltamat Näsijärven saaressa nuotion ääressä. Kysy myös mökkimajoitusta. Myös Inarijärven kalastusseikkailut ja metsästysretket Pirkanmaalla. Palvelukielet: suomi ja englanti.

   
 

[sivun alkuun]

   
   
Go Fishing
Johan Lindholm
Pirkkalantie 285, 37500 Lempäälä
Puh. 045-142 3203
kalakivi@hotmail.com
   
Go Fishing kalastusmatkat järjestää unohtumattomia kalastusretkiä Pirkanmaan alueella: Tampereen Pyhäjärvi, Vanajavesi, Mallasvesi.
Vesialueelta kalastamme: Tappaja-haukia, jätti-kuhia, isoja ahvenia ja toutaimia sekä kirjolohia, järvilohia sekä taimenia.
Kalastustavat: vetouistelu, heittouistelu, jigaus, pilkintä.
Myös koskikalastus kuululla Kuokkalankoskella.
Ravustusretket elo-lokakuussa kuuluvat myös tarjontaamme.
Ole meihin yhteydessä niin järjestämme Teille unohtamattomia Kalastushetkiä! Palvelukielet suomi, ruotsi, englanti, saksa ja auttava italia.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
Kalastuspalvelut Toni Pohjalainen
Kalastusopas Toni Pohjalainen
Sumatie 15, 37630 Valkeakoski
Puh. 040-510 2246
tonipohjalainen@gmail.com
www.jigireissu.fi
Facebookissa kalastusopas Toni Pohjalainen
   
Laadukkaita kalastusretkiä huippukalustolla Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Heittokalastus, jigikalastus, vertikaalijigaus ja todellinen suurten kalojen tekniikka: täsmäjigaus. Lisäksi myös täyden palvelun ravustustapahtumat. Majoituspalvelut järjestettävissä. Palvelukielet suomi ja englanti.
   
 

 

 

   
 

[sivun alkuun]

Fantasy Fishing
Kalastusohjelmapalvelut Otto Blomqvist
Tommolantie 1, 36600 Pälkäne
Puh. 050-522 7378
info@fantasyfishingfinland.com
www.fantasyfishingfinland.com
www.facebook.com/fantasyfishingfinland
www.instagram.com/fantasy_fishing_finland 
   
Fantasy Fishing on suomalainen kalastusohjelmapalveluihin ja käsintehtyihin perhoihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kalastusaktiviteetteja ja sen oheispalveluja yrityksille ja yksityisille henkilöille.
Erikoisosaamistamme on kasvatuksellisten kalastusaktiviteettien järjestäminen lapsille ja nuorille sekä erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tämän mahdollistaa vain vahva ammattitaito sekä vuosien työkokemus edellä mainittujen kohderyhmien kanssa. Toimimme Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, mutta tulemme mielellämme myös lähemmäksi teitä. Opas on koulutukseltaan ammattitutkinnon suorittanut kalastusopas, yhteisöpedagogi (AMK) ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Palvelukielet: suomi ja englanti.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
 
   
  Takaisin kalastusoppaiden pääsivulle