KUHAMAA - Kalastusoppaat - Kalastus- ja luonto-ohjelmapalvelut

 

Pirkanmaa

Rautavesi

Kalastus- ja luonto-ohjelmapalvelut

 

 

Kalastusohjelmapalvelut Happonen
Juha Happonen
Harjunpäänkatu 167, 35990 KOLHO

Puh. 0400-547 098, 044-362 2563
happonen.juha@gmail.com
www.juhahapponen.fi
   
Ammattimaista opastusta heitto- ja vetouistellen Vilppureitin kuuluisilla hauki- ja kuhavesillä. Isot keikat tehdään 22DLX katamaraanilautalla. Uusi Tracker V-175 myös käytettävissä. Erityisesti jigikalastusretket. Ohjattuja koskikalastusretkiä lähialueen koskille, mm. Vilppulankoskelle sisältäen kaikki tarvittavat palvelut. Olen suorittanut virallisen kalastusoppaan ammattitutkinnon opetushallituksen hyväksymänä. Palvelukielet: suomi, englanti ja venäjä.

 

Kuva: Juha Happonen
 
   
   
 

[sivun alkuun]

Retu-Retket Outdoor Travels
Reima Aronen
Paavolantie 143
35700 VILPPULA
Puh. 0400-757 997
retu@returetket.fi

www.returetket.fi
   
Retu-Retket Outdoor Travels palvelee teitä Koillis-Pirkanmaalla toimipaikkanaan Vilppula monipuolisine kalavesineen. Vetouistelua, heittokalastusta järvillä ja koskilla, pilkintää ja raippaongintaa saalislajeina hauki, kuha, taimen ja ahven. Saaliin ruoaksi valmistaminen järjestettävissä. Vene-, väline- ja varustevuokrausta. Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi.
   
 

Kuva: Retu-Retket

[sivun alkuun]

   
   

[sivun alkuun]

 

   
JR-Fishing
Jukka Ruotsalainen
Kuorannantie 352, 34260 TERÄLAHTI
Puh. 0400-663 511
jukka@jr-fishing.fi
www.jr-fishing.fi
   

JR-Fishing ja Jukka Ruotsalainen toivottavat juuri sinut tervetulleeksi Pirkanmaan vesille liikkumaan ja erityisesti kalastamaan. Tarjoamme erilaisia ohjelmapalveluja sekä yrityksille että yksityisille, jotka haluavat kalastaa tai liikkua vaikkapa Näsijärven aalloilla. Tutustu tarjontaamme Ohjelmapalvelut-valikossa ja pyydä ennen kaikkea keikkakohtainen tarjous! Kireitä siimoja! Palvelukielet: suomi ja englanti.

   
 

   
   
Fiex Oy – Fishing & Experiences

Puh. 044-245 0548
info@fiex.fi

www.fiex.fi/
www.facebook.com/Fishingandexperiences/
www.instagram.com/fiex_oy/

   
Kalastus- ja luontoretket esteettömästi ja turvallisesti.Koe kalastuksen vapauttava hurma! Veneilykautena käytössä on turvallinen katamaraanirunkoinen vene. Vakaan pohjarakenteen ansiosta veneessä voi liikkua vapaasti kalastuksen aikana, mikä mahdollistaa ”360°-kalastuksen”. Esteetön kulku veneeseen sekä CE-merkitty kiinnitys pyörätuolille takaavat turvallisen veneilyelämyksen. Kokeneiden oppaiden johdolla elämyksellisiä hetkiä: Liikuntarajoitteisille, erityisryhmille, yrityksille Tyky-päivän ohjelmaa, kokeneille harrastajille, innokkaille aloittelijoille, luontomatkailijoille. Veneessä ryhmän koko max 7 hlöä. Kalastusvälineet sisältyvät retken hintaan. Toiveiden mukaan järjestämme myös ruokailu-, majoitus-, sauna- ja kuljetuspalvelut. Kysy lisää talvikalastusmahdollisuuksista ja retkistä muualle Suomeen! Palvelukielet suomi ja englanti.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
JPH Fishing & Outdoor

Jan Peter Holm
Loikarintie 20, 39120 Mahnala
Puh. 040-583 7487
peter@jphfishing.com

www.jphfishing.com

   

JPH Fishing & Outdoor järjestää kalastusmatkoja Pirkanmaalla hyvällä asenteella! Järvellä liikumme hyvin varustellulla Finval 555 Fishpro veneellä. Kanssamme pääset keräämään vinkit harrastukseen tai vaikka kokeilemaan sinulle uutta kalastusmuotoa! Hyvien yhteistyökumppanien avulla kauttamme onnistuu myös saunat, ruokailut ja muut aktiviteetit järvellä sekä luonnossa, myös suuremmille ryhmille. Toteutamme kalastusretkiä myös erityisryhmille. Palvelukielet suomi, englanti ja välttävä venäjä.

   
 

[sivun alkuun]

   
   
Vaparetket
Mikko Ollila
Sastamalan kirkon tie 111, 38210 Sastamala
Puh. 0400-797 745
mikko.ollila@kopteri.net

www.vaparetket.fi
   
Vaparetket on Pirkanmaalla, Sastamalassa toimiva kalastusohjelmapalveluita tarjoava yritys, jonka pääasiallisena toiminta-alueena on Rauta-, Kulo- ja Liekovesi. Kalastusohjelmatarjontaamme kuuluu kaikki vapavälinein tapahtuva kalastus ympärivuotisesti. Palveluihimme kuuluvat myös maastoruokailut, oheisohjelmat ja kokousjärjestelyt. Kanssamme on mahdollista järjestää myös isommat kalastustapahtumat. Tervetuloa ja Kireitä siimoja toivottaen Vaparetket. Palvelukielet suomi, ruotsi, englanti ja välttävä venäjä.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
 
   
  Takaisin kalastusoppaiden pääsivulle