KUHAMAA - Majoitus - Majoituskohteet

 

Pirkanmaa

Ruovesi

Majoituskohteet

 

 
 

Kartoitettu Kalamökki-kohde, josta löytyvät kalastajan peruspalvelut

Maaseutumatkailun majoitustilojen laatuluokitus (MALO)
Ravustus- ja rapujuhlapalveluja

 

 

Lomahuvilat
Isto Irjala
Palomäentie 743, 35700 VILPPULA
Puh. 0400-339 570
+358 40 187 4451 (In English)
info@lomahuvilat.fi 
lomahuvilat.fi 
   

Tasokkaat viiden tähden hirsihuvilat (8+2), Kurki ja Joutsen, sijaitsevat viimeistellyssä ympäristössä kalaisan ja kirkasvetisen Kurkijärven rannalla. Tasaisesti syvenevä kovapohjainen ranta. Ekologiset asiat huomioitu. Huviloissa lattialämmitys maalämmöllä, soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Isokokoiset laiturit, näyttävä ulkovalaistus. Hyvät ulkoilu- ja kalastusmahdollisuudet. Lähistöllä myös koskikalastusta, Vilppulankoski 14 km.

   
   
   
 

 

Peltolan luomutila
Poukantie 162, 35700 Vilppula
Puh. 044-525 3539
peltola@peltolanluomutila.fi
www.peltolanluomutila.fi   
   

Maatilamatkailua ja aamiaismajoitusta viihtyisissä huoneissa ympäri vuoden. Sijaitsemme Ajosjärven rannassa ja meiltä on matkaa Vilppulan keskustaan ja satamaan 3 km. Rannassa on grillikatos. Tilauksesta myös sauna, savusauna ja ulkokylpypata sekä ryhmille tilauksesta ateriapalvelut.

   
   
   
 

 

Ala-Hanhon lomamökit
Hanhonlahdentie, 35750 Väärinmaja
Puh. 050-5233 135
alahanho@gmail.com
   

Hanhonlahdella Majaselän tuntumassa, lähellä Paloselkää neljä kodikasta hirsimökkiä. Mökkien koot 36-100 m2, pienimmällä mökillä kylmä juokseva vesi ja puucee, muilla lämmin vesi ja wc. Kaikilla mökeillä oma sauna, oma rauha, lapsiystävällinen matala ranta, soutuvene, laituri sekä paikka, josta laskea oma vene.

   
   
 

 

Visuveden Suvisaari
Visuveden Suvisaari
Maijastensaaret, Suvisaari
34870 Visuvesi
Puh. 044-5867 350
info@visuvedensuvisaari.fi

www.visuvedensuvisaari.fi
   
Erinomainen paikka luonto- ja erämatkailuun ja rentoutumiseen, erityisesti sopii mainiosti kalastuksen ja veneilyn tukipisteeksi. Keskellä hyviä Ylä-Pirkanmaan Tarjanteen puolen kuhavesiä. Oma saari – oma rauha. Saaressa sähköistetty lautarakenteinen (rakennusvuosi 1960) 1,5 kerroksinen, 2021–2022 suurelta osin remontoitu päämökki saunalla 35–40 m², hirsirakenteinen 11 m² aitta sekä puuvarasto / kompostoiva ulkowc. Majoitus 6–7 henkilöä. Soutuvene käytössä.
   
 
 

[sivun alkuun]

 

Manso Camping Ikaalinen
Kolmostie 1891
39500 Ikaalinen
Puh. 045-671 2052
info@mansocamping.com

www.mansocamping.com
   
Manso Camping on viihtyisä ja hyvin hoidettu leirintäalue, joka sijaitsee 13 km Ikaalisista Parkanoon päin 3-tien varrella Mansoniemen sillan kupeessa kalaisan Kyrösjärven rannalla. Leirintäalueella valittavissa 20 eri kokoista ja tasoista mökkiä. Kuudessa mökissä on mm. wc ja suihku sekä keittonurkkaus astioineen. Alueen 30 vaunupaikkaa sijoittuvat tasaiselle nurmelle. Rannalla saunotaan tilavassa saunassa. Lasten leikkeihin on mm. pomppulinna, leikkimökki ym. Kaunis Kyrösjärvi antaa mahdollisuudet virkistäytyä uiden, veneillen ja kalastellen. Alueella palvelee baari terasseineen, jossa järjestetään mm. karaokea. Vuokrattavana veneitä ja kanootti. Avoinna 1.5.-30.9. Myös muina aikoina tilausten mukaan.
   
 

[sivun alkuun]

 

Mökkiavain - lomamökkien välityspalvelu
 
Karhoistentie 3L 2a
39500 IKAALINEN
Puh. 03-450 1222
kylpylakaupunki@ikaalinen.fi 
www.mokkiavain.fi
   
  Meiltä löydät parhaat mökit Pirkanmaan ja Satakunnan upeitten kalavesien ääreltä. Valitse itsellesi sopiva 150 mökin valikoimasta ja tule nauttimaan huolettomasta ja tunnelmallisesta mökkilomasta luonnon rauhassa, sinisten järvien rannoilla! Katso ja varaa: www.mokkiavain.fi

   
 

[sivun alkuun]

 

Ellivuori Resort
Ellivuorentie 131
38130 SASTAMALA
Puh. 03-51 922
sales@ellivuori.fi

www.ellivuoriresort.fi
   
Uudistuva Ellivuori Resort tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot majoittumiseen huoneissa, huviloissa, chaleteissa, caravan-alueella ja lomahuoneistoissa. Puhdasvetiset ja hyvistä kalapaikoistaan tunnetut Rautavesi ja Kulovesi takaavat kireät siimat. Kalaoppaamme toteuttavat ammattitaidolla kaiken kattavat kalaretket. Käytössäsi ovat myös upeat patikointimaastot, kiipeilypuisto Highpark, vene- ja välinevuokraamo. Nämä ja monet muut harrastusmahdollisuudet saavat viihtymään pidempäänkin. Maistuva ruoka, viilentävät juomat terassilla, saunat ja pulahdus uimaan kruunaavat päivän. Katso ajantasaiset tiedot www.ellivuoriresort.fi. Tervetuloa palveltavaksi!
   
 

[sivun alkuun]

               

Uotilan Edustushuvilat ja lomamökit
Mika Uotila
Tossantie 33
36570 KAIVANTO
040-540 8500
myynti@uotilaloma.fi

uotilaloma.fi
   
Huippulaadukasta kalastusmatkailua Uotilassa Roineen armaisilla aalloilla Kangasalan ja Pälkäneen rajalla Saarikylissä kalaisan ja puhtaan reittiveden varrella. Villa Diamante, Villa Elegante ja Villa Grande, viiden tähden jykevät hirsirakenteiset edustushuvilamme tarjoavat ylelliset puitteet lomailuun, kokous-, koulutus- ja saunailtoihin sekä elämän tärkeisiin juhlahetkiin. Tarjonnassamme myös viihtyisät perhemökit. Käytössäsi vapaa kalastus- ja ravustusoikeus yksityisellä kalavedellämme. Järjestämme rapusafareita ja kalastusretkiä oppaan johdolla, sekä tunnelmallisia rapujuhlia syksyn hämärtyvinä iltoina. Ohjelma- ja pitopalvelua, kanoottivuokrausta, laavu, grillikota, isot pelikentät ja ulkokylpytynnyri. Mökkien varustukseen kuulu vene, lisäksi on vuokrattavissa lisäveneitä ja moottoreita. Opaspalvelut tilauksesta.
   
   

 

Sappeen Matkailukeskus
Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne
Puh. 020 755 9970
sappee@sappee.fi
www.sappee.fi 
   
Sappeen Matkailukeskus sijaitsee Pälkäneellä, noin 50 km etäisyydellä Tampereelta. Matkailukeskuksen alueella ja aivan lähiympäristössä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on sekä luksushuviloita että vähän vaatimattomampia majapaikkoja. Mökit ja huvilat ovat 4–14 hengelle. Yhteistä kaikille majoitusvaihtoehdoille on hyvä kunto ja laadukas varustelu. Lisäksi matkailukeskuksen alueella on 28 huoneiston Sappee Chalets hotelli sekä tasokkaat ravintolapalvelut. Majoitushinnat alkaen 98 €/yö/mökki.
   

[sivun alkuun]

                                                    

Villa Hepolahti
Päivi ja Heikki Rönni
Ohjelmapalvelu Huwitus
Saukontie 2, 36660 Laitikkala
Puh. 0400-572 019
huwitus@huwitus.com
www.villahepolahti.com
   
Pälkäneellä Laitikkalan kylässä sijaitseva kokous- ja virkistyshuvila Villa Hepolahti tarjoaa aktiivilomaan puitteet jotka muistetaan. Hämeen isojen vesistöjen ja hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva Villa Hepolahti tarjoaa vuodenajasta riippuen tilat jopa yli 20 hengen yöpymiseen. Juhlatilaisuuksiin, päiväkokouksiin ja tyky-päiviin tilat riittävät jopa useille kymmenille vieraille. Villa Hepolahti on pääasiassa yritysten kokous- ja edustuskäytössä, mutta loma-aikoina ja viikonloppuisin Hepolahtea vuokrataan myös yksityisille vuokraajille. Avarat 300 m2 tilat antavat mahdollisuuden lomailla vaikka useamman sukupolven tai ystäväperheen kanssa yhdessä. Isot piha- ja ranta-alueet soveltuvat monenlaisiin aktiviteetteihin. Halutessa käytössänne on myös luonto-ohjelmapalvelut. Ohjatun kalastus- ja melontaretken voi tilata Ohjelmapalvelu Huwitukselta. Samasta paikasta hoituu myös kanoottien, kajakkien ja SUP-lautojen vuokraus.
   
 

[sivun alkuun]

   

                                                                                  

  Kohteiden kuvat majoitusyrittäjien, paitsi kohde 4, kuva I. Kolari.
  Takaisin majoituksen pääsivulle