KUHAMAA - Majoitus - Majoituskohteet

 

Pirkanmaa

Ruovesi

Majoituskohteet

 

 
 

Kartoitettu Kalamökki-kohde, josta löytyvät kalastajan peruspalvelut

Maaseutumatkailun majoitustilojen laatuluokitus (MALO)
Ravustus- ja rapujuhlapalveluja

 

Lakarin leirintäalue
Virtain Matkailu Oy
Lakarintie 405, 34800 Virrat
Puh. 044-911 3594
lakari@virtainmatkailu.fi
www.virtainmatkailu.fi
   

Lakarin leirintäalue sijaitsee upeassa harjumaisemassa kahden järven välisellä kannaksella n. 6 km Virroilta etelään päin Ruoveden suuntaan, opastus kantatie 66:lta. Mökkimajoitusta leirintämökeistä omarantaisiin saunallisiin lomamökkeihin. Runsaasti asuntovaunu- ja telttapaikkoja (n. 18 ha), myös omarantaisia. Näköalakahvio, rantasauna, uimaranta, elintarvikekioski... Luontopolku Torisevan rotkojärville, Pirkan Taival-retkeilyreitti kulkee leirintäalueen kautta. Kalastuskohteina sopivan matkan päässä Herraskoski sekä Kotalan Kosket. Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta! Luonto on Lakarin valtti. Avoinna: 1.5.-30.9.

   
 

 

Lomahuvilat
Isto Irjala
Palomäentie 743, 35700 VILPPULA
Puh. 0400-339 570
+358 40 187 4451 (In English)
info@lomahuvilat.fi 
lomahuvilat.fi 
   

Tasokkaat viiden tähden hirsihuvilat (8+2), Kurki ja Joutsen, sijaitsevat viimeistellyssä ympäristössä kalaisan ja kirkasvetisen Kurkijärven rannalla. Tasaisesti syvenevä kovapohjainen ranta. Huviloissa lattialämmitys maalämmöllä, soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Isokokoiset laiturit, näyttävä ulkovalaistus. Hyvät ulkoilu- ja kalastusmahdollisuudet. Lähistöllä myös koskikalastusta, Vilppulankoski 14 km.

   
   
   
 

 

Peltolan luomutila
Poukantie 162, 35700 Vilppula
Puh. 044-525 3539
peltola@peltolanluomutila.fi
www.peltolanluomutila.com   
   

Maatilamatkailua ja aamiaismajoitusta viihtyisissä huoneissa ympäri vuoden. Sijaitsemme Ajosjärven rannassa ja meiltä on matkaa Vilppulan keskustaan ja satamaan 3 km. Rannassa on grillikatos. Tilauksesta myös sauna, savusauna ja ulkokylpypata sekä ryhmille tilauksesta ateriapalvelut.

   
   
   
 

 

Haapasaaren Lomakylä
Ruoveden Haapasaaren Matkailu Oy
Haapasaarentie 5
34600 Ruovesi
Puh. 044-080 0290
Fax 03-476 0897
lomakyla@haapasaari.fi

www.haapasaari.fi
   
Haapasaaren Lomakylä sijaitsee luonnonkauniin Ruoveden keskustan edustalla, n. 70 km Tampereelta, kantatie 66:n varrella, Ruoveden rannalla (Näsijärven reittiä). 4-8 hengen tasokkaita mökkejä vuokrataan ympäri vuoden, hinnat 150-250 €/vrk, 795-1385 €/vk. Mökeissä oma sauna, suihku, WC, hella, jääkaappi, mikro, astiasto, erill. mh. Hintoihin sis. liinavaatteet, soutuvene ja loppusiivous. Alueella myös edullisia leirintämökkejä, caravan- ja teltta-alueet, ruokaravintola, savusauna ja paljut sekä venelaiturit. Vuokrattavissa veneitä, kanootteja, perämoottoreita, polkupyöriä, suksia, lumikenkiä ja potkukelkkoja. Hyvät kalastusmahdollisuudet. Tervetuloa!
   
 
 
 

[sivun alkuun]

 

Manso Camping Ikaalinen
Kolmostie 1891
39500 Ikaalinen
Puh. 03-452 7222, 045-671 2052
manso@manso.fi

www.mansocamping.fi
   
Manso Camping on viihtyisä ja hyvin hoidettu leirintäalue, joka sijaitsee 13 km Ikaalisista Parkanoon päin 3-tien varrella Mansoniemen sillan kupeessa kalaisan Kyrösjärven rannalla. Leirintäalueella valittavissa 20 eri kokoista ja tasoista mökkiä. Neljässä mökissä on mm. wc ja suihku sekä keittonurkkaus astioineen. Lisäksi on kaksi uutta varusteltua mökkiä, joista toisessa myös pieni sauna. Alueen 30 vaunupaikkaa sijoittuvat tasaiselle nurmelle. Rannalla saunotaan kahdessa saunassa, toisessa myös takkahuone. Lasten leikkeihin on mm. pomppulinna, leikkimökki ym. Kaunis Kyrösjärvi antaa mahdollisuudet virkistäytyä uiden, veneillen ja kalastellen. Alueella palvelee baari terasseineen, jossa järjestetään mm. karaokea. Vuokrattavana veneitä ja kanootti. Avoinna 1.5.-30.9. Myös muina aikoina tilausten mukaan.
   
 

[sivun alkuun]

 

Mökkiavain - lomamökkien välityspalvelu
 
Karhoistentie 3L 2a
39500 IKAALINEN
Puh. 03-450 1222
kylpylakaupunki@ikaalinen.fi 
www.mokkiavain.fi
   
  Meiltä löydät parhaat mökit Pirkanmaan ja Satakunnan upeitten kalavesien ääreltä. Valitse itsellesi sopiva 150 mökin valikoimasta ja tule nauttimaan huolettomasta ja tunnelmallisesta mökkilomasta luonnon rauhassa, sinisten järvien rannoilla! Katso ja varaa: www.mokkiavain.fi

   
 

[sivun alkuun]

 

Ellivuori Resort
Ellivuorentie 131
38130 SASTAMALA
Puh. 03-51 921
info@ellivuori.fi

www.ellivuoriresort.fi
   
Ellivuorella majoitut mukavasti huoneissa, mökeissä, caravan-alueella ja lomahuoneistoissa. Puhdasvetiset ja hyvistä kalapaikoistaan tunnetut Rautavesi ja Kulovesi takaavat kireät siimat. Kalaoppaamme toteuttavat ammattitaidolla kaiken kattavat kalaretket. Käytössäsi ovat myös upeat patikointimaastot, kiipeilypuisto Highpark, vene- ja välinevuokraamo. Nämä ja monet muut harrastusmahdollisuudet saavat viihtymään pidempäänkin. Maistuva ruoka, viilentävät juomat terassilla, saunat ja pulahdus uimaan kruunaavat päivän. Katso ajantasaiset tiedot www.ellivuoriresort.fi. Tervetuloa palveltavaksi!
   
 

[sivun alkuun]

               

Uotilan Edustushuvilat ja lomamökit
Mika Uotila
Tossantie 33
36570 KAIVANTO
040-540 8500
myynti@uotilaloma.fi

uotilaloma.fi
   
Huippulaadukasta kalastusmatkailua Uotilassa Roineen armaisilla aalloilla Kangasalan ja Pälkäneen rajalla Saarikylissä kalaisan ja puhtaan reittiveden varrella. Villa Diamante, Villa Elegante ja Villa Grande, viiden tähden jykevät hirsirakenteiset edustushuvilamme tarjoavat ylelliset puitteet lomailuun, kokous-, koulutus- ja saunailtoihin sekä elämän tärkeisiin juhlahetkiin. Tarjonnassamme myös viihtyisät perhemökit. Käytössäsi vapaa kalastus- ja ravustusoikeus yksityisellä kalavedellämme. Järjestämme rapusafareita ja kalastusretkiä oppaan johdolla, sekä tunnelmallisia rapujuhlia syksyn hämärtyvinä iltoina. Ohjelma- ja pitopalvelua, kanoottivuokrausta, laavu, grillikota ja ulkokylpytynnyri. Mökkien varustukseen kuulu vene, lisäksi on vuokrattavissa lisäveneitä ja moottoreita. Opaspalvelut tilauksesta.
   
   

 

Sappeen Matkailukeskus
Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne
Puh. 020 755 9970
sappee@sappee.fi
www.sappee.fi 
   
Sappeen Matkailukeskus sijaitsee Pälkäneellä, noin 50 km etäisyydellä Tampereelta. Matkailukeskuksen alueella ja aivan lähiympäristössä on runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on sekä luksushuviloita että vähän vaatimattomampia majapaikkoja. Mökit ja huvilat ovat 4–14 hengelle. Yhteistä kaikille majoitusvaihtoehdoille on hyvä kunto ja laadukas varustelu. Lisäksi matkailukeskuksen alueella on uusi 28 huoneiston Sappee Chalets hotelli sekä tasokkaat ravintolapalvelut. Majoitushinnat alkaen 80 €/yö/mökki.
   

[sivun alkuun]

                                                    

Villa Hepolahti
Päivi ja Heikki Rönni
Ohjelmapalvelu Huwitus
Saukontie 2, 36660 Laitikkala
Puh. 0400-572 019
huwitus@huwitus.com
www.villahepolahti.com
   
Pälkäneellä Laitikkalan kylässä sijaitseva edustus- ja virkistyshuvila Villa Hepolahti tarjoaa aktiivilomaanne puitteet ja tyylin jotka muistetaan. Hämeen isojen vesistöjen ja hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva Villa Hepolahti tarjoaa tilat 13 hengen yöpymiseen. Villa Hepolahti on pääasiassa yritysten kokous- ja edustuskäytössä, mutta loma-aikoina ja viikonloppuisin Hepolahtea vuokrataan myös yksityisille vuokraajille. Avarat 300 m2 tilat antavat mahdollisuuden lomailla vaikka useamman tuttavaperheen kanssa yhdessä. Isot piha- ja ranta-alueet soveltuvat monenlaisiin aktiviteetteihin. Halutessa käytössänne on myös täydelliset ateria- ja ohjelmapalvelut sekä veneiden ja kanoottien vuokraus. Sydämellisesti tervetuloa!
   
 

[sivun alkuun]

   

                                                                                  

  Kohteiden kuvat majoitusyrittäjien, paitsi kohde 4, kuva I. Kolari.
  Takaisin majoituksen pääsivulle