KUHAMAA - Kalastusoppaat - Kalastus- ja luonto-ohjelmapalvelut

 

Pirkanmaa

Rautavesi

Kalastus- ja luonto-ohjelmapalvelut

 

 

Medi Fish
Timo Koikkalainen
Koskelankatu 53 as. 1
35800 MÄNTTÄ
Puh. 040-534 1750
timo.koikkalainen@medifish.com

www.normark.fi/proguide
   
Kalastusopastusta Vilppureitin ja Keurusselän kalaisilla vesillä. Käytössä 16-jalkainen Pro-Tracker-vene heitto- ja vetouisteluretkille. Opastetut koskikalastusretket. Erityisosaamisalueena taimenen pintaviehekalastus ja kuhan jigaus. Kokonaispaketin rakennamme toiveittenne mukaan. Palvelukielet: suomi, englanti, japani, saksa ja ruotsi.
   
  Kuva: Timo Koikkalainen
   
   
   
Kalastusohjelmapalvelut Happonen
Juha Happonen
Harjunpäänkatu 167, 35990 KOLHO

Puh. 0400-547 098, 044-362 2563
happonen.juha@gmail.com
www.happonen.info
   
Ammattimaista opastusta heitto- ja vetouistellen Vilppureitin kuuluisilla hauki- ja kuhavesillä 22-jalkaisella Fishing Barge DLX luxuskatamaraaniveneellä ja 16-jalkaisella Pro Guide Trackerilla. Käytettävissä myös 16-jalkainen Guide Laker vene. Erityisesti jigikalastusretket. Ohjattuja koskikalastusretkiä Vilppulankoskelle sisältäen kaikki tarvittavat palvelut. Olen suorittanut virallisen kalastusoppaan ammattitutkinnon opetushallituksen hyväksymänä. Palvelukielet: suomi, englanti, ruotsi, venäjä ja japani.

 

Kuva: Juha Happonen
 
   
   
 

[sivun alkuun]

Retu-Retket Outdoor Travels
Reima Aronen
Paavolantie 143
35700 VILPPULA
Puh. 0400-757 997
retu@returetket.fi

www.returetket.fi
   
Retu-Retket Outdoor Travels palvelee teitä Koillis-Pirkanmaalla toimipaikkanaan Vilppula monipuolisine kalavesineen. Vetouistelua, heittokalastusta järvillä ja koskilla, pilkintää ja raippaongintaa saalislajeina hauki, kuha, taimen ja ahven. Saaliin ruoaksi valmistaminen järjestettävissä. Vene-, väline- ja varustevuokrausta sekä erilaisia luontoaktiviteetteja, kuten melonta, lumikenkäily, metsästys, kirkkovenesoutu ja tehtäväradat. Tarvittaessa hoidamme majoitus-, ruokailu- ja kuljetuspalveluiden varaukset. Kysy edullinen pakettitarjous palveluista. Palvelukielet: suomi, englanti ja ruotsi.
   
 

Kuva: Retu-Retket

[sivun alkuun]

 

   
Pro kalastus
Kalle Paavola
Hiiroistentie 28, 39310 VILJAKKALA
Puh. 040-520 1913
kalle@prokalastus.fi
www.prokalastus.fi
   

Pro kalastus järjestää laadukkaita kalastusmatkoja ja kursseja jigikalastuksen, vetouistelun ja heittokalastuksen merkeissä. Toimialueena Pirkanmaan järvet, merialueella Uusikaupunki-Upinniemi välinen merialue. Veneenä erikoisvarusteltu Buster XL Pro Series avovene varustettuna huippuluokan kalastusvälineillä. Hyvien yhteistyökumppaneiden ansiosta pystymme tarjoamaan huippuluokan majoitus-, sauna- ja kokoustilat. Palvelukielet: suomi ja englanti.

   
 

Kuva: Pro kalastus

[sivun alkuun]

   
   
Tmi Jan Holm

Jan Peter Holm
Loikarintie 20, 39120 Mahnala
Puh. 040-583 7487
peter_holm@kolumbus.fi

www.tmijanholm.com

   
Opastettuja kalastusretkiä sekä lautta-ajeluita Tampereen lähialueilla ja aivan Tampereen keskustasta. Kalastusmuotoina jigaus eri muodoissaan, uistelu, heittokalastus ja pilkintä. Järvellä liikumme Tracker Bass Buggy 18 kalastuslautalla, johon mukaan pääsevät myös liikuntarajoitteiset asiakkaamme! Vesialueina: Kulovesi, Rautavesi, Miharin vesistö Hämeenkyrössä ja Näsijärvi. Palvelukielet: suomi, englanti ja venäjä.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
Vaparetket
  Mikko Ollila
Sastamalan kirkon tie 111, 38210 SASTAMALA
Puh. 0400-797 745
mikko.ollila@kopteri.net

www.vaparetket.fi
   
  Vaparetket on Pirkanmaalla, Sastamalassa toimiva kalastusohjelmapalveluita tarjoava yritys, jonka pääasiallisena toiminta-alueena on Rauta-, Kulo- ja Liekovesi. Kalastusohjelmatarjontaamme kuuluu kaikki vapavälinein tapahtuva kalastus ympärivuotisesti. Palveluihimme kuuluvat myös maastoruokailut, oheisohjelmat ja kokousjärjestelyt sekä yhteistyökumppaniemme tarjoamat erilaiset majoitus ja saunavaihtoehdot. Kanssamme on mahdollista järjestää myös isommat kalastustapahtumat. Tervetuloa ja Kireitä siimoja toivottaen Vaparetket.
Palvelukielet suomi, ruotsi, englanti ja välttävä venäjä.
   
   
 

[sivun alkuun]

   
   
Pirkanmaan luonto- ja kalastuslomat
Sampsa Liimola
Petriläntie 9, 34110 LAKIALA
Puh. 050-530 8903
sampsa.liimola@gmail.com
   

Järjestämme luonto- ja kalastusretket eräruokailuineen. Veto- ja heittouisteluretket Tampereen ympäristössä Jeanneau Merry Fisher 570 -veneellä, jossa 6 asiakaspaikkaa. Koskikalastusta Tammerkoskella ja Kuokkalankoskella. Eräruokakurssit ja talvikalastusretket. Elämykselliset iltamat Näsijärven saaressa nuotion ääressä. Kysy myös mökkimajoitusta. Myös Inarijärven kalastusseikkailut ja metsästysretket Pirkanmaalla. Palvelukielet: suomi ja englanti.

   
 

[sivun alkuun]

   
   
Go Fishing
Johan Lindholm
Pirkkalantie 285, 37500 Lempäälä
Puh. 045-142 3203
kalakivi@hotmail.com
   
Go Fishing kalastusmatkat järjestää unohtumattomia kalastusretkiä Pirkanmaan alueella: Tampereen Pyhäjärvi, Vanajavesi, Mallasvesi.
Vesialueelta kalastamme: Tappaja-haukia, jätti-kuhia, isoja ahvenia ja toutaimia sekä kirjolohia, järvilohia sekä taimenia.
Kalastustavat: vetouistelu, heittouistelu, jigaus, pilkintä.
Myös koskikalastus kuululla Kuokkalankoskella.
Ravustusretket elo-lokakuussa kuuluvat myös tarjontaamme.
Ole meihin yhteydessä niin järjestämme Teille unohtamattomia Kalastushetkiä! Palvelukielet suomi, ruotsi, englanti, saksa ja auttava italia.
   
 

   
   
 

[sivun alkuun]

Fantasy Fishing
Kalastusohjelmapalvelut Otto Blomqvist
Sammontie 4, 36600 Pälkäne
Puh. 050-522 7378
info@fantasyfishingfinland.com
www.fantasyfishingfinland.com
www.facebook.com/fantasyfishingfinland
   
Fantasy Fishing on suomalainen kalastusohjelmapalveluihin ja käsintehtyihin perhoihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kalastusaktiviteetteja ja sen oheispalveluja yrityksille ja yksityisille henkilöille.
Erikoisosaamistamme on kasvatuksellisten kalastusaktiviteettien järjestäminen lapsille ja nuorille sekä erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tämän mahdollistaa vain vahva ammattitaito sekä vuosien työkokemus edellä mainittujen kohderyhmien kanssa. Toimimme Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, mutta tulemme mielellämme myös lähemmäksi teitä. Opas on koulutukseltaan ammattitutkinnon suorittanut kalastusopas, yhteisöpedagogi (AMK) ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Palvelukielet: suomi ja englanti.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
KoukutOnneen
Molkantie 23, 36200 Kangasala
Ulla Bäckström puh. 040-778 7596
Kalevi Veikkolainen puh. 050-388 8350
asiakaspalvelu@koukutonneen.fi
www.koukutonneen.fi
   
Nyt Längelmävedellä Kangasalla, opastettua kalastusta.
Tarjoamme kaikkia urheilukalastusmuotoja, käytössä nykyajan tekniikka.
Ota yhteyttä, tehdään asiakaskohtainen tarjous. Palvelukielet suomi, ruotsi, saksa ja välttävä englanti.
   
 

 

[sivun alkuun]

   
   
   
 
   
  Takaisin kalastusoppaiden pääsivulle